Грациите ни станаха актриси в новата лента "Лошо момиче" (Трейлър)

Актьорът, познат от "Под прикритие" - Мариан Вълев, създаде първия си филм, в който той е сценарист и режисьор, а лентата е озаглавена - "Лошо момиче".

Вълев сподля, че е разказал една история за конфликтите между родители и деца. „Исках да разкажа нещо истинско, нещо от живота ни – това ме вълнува като сценарист и режисьор. Достигнали сме до пълно разложение на морала и ценностите. Вече сме на дъното и оттук можем само да се оттласнем нагоре. Съсредоточил съм се върху една болезнена социална тема за сблъсъка между деца и родители: Много често майките и бащите мислят на децата си най-доброто, но не осъзнават какво им причиняват“.

В лентата всеки образ има истински прототип в реалния живот. „Всички герои във филма имат своите прототипи. Някои от образите са събирателни, но пак стъпват върху съдбата на хора от истинския живот“.

Младата актриса Любомира Башева е натоварена със задачата да изиграе главната женка роля в лентата. Тя влиза в образа на Жожо. Любопитен детайл е, че Любомира тренира 5 месеца художествена гимнастика, за да може да изпълни без дубльор съчетанието си от филма, което е поставено от световната ни шампионка Лили Игнатова. Допълнително Любомира взима три месеца уроци по танц на пилон – и отново кадрите са заснети без дубльор.

Главната мъжка роля пък е поверена на Деян Донков.

Грациите ни по художествена гимнастика също участват във филма, като те имат за задача - да изиграят самите себе си с техните истински имена.

Целият филм е сниман на реални локации. „Позволиха ни да снимаме не само в самата зала по художествена гимнастика, където тренира националния ни отбор, но получихме достъп и до сградата на Националната следствена служба", издава Мариан Вълев.

Сюжетът

В живота на бившата шампионка по художествена гимнастика и настояща стрийптизьорка Жанета настъпват драстични промени, след като преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-могъщия си враг - самата себе си.

„Лошо момиче” е режисьорският дебют на Мариан Вълев („Под прикритие”), който е и сценарист на филма. Главната роля се изпълнява от талантливата дебютантка Любомира Башева. Във филма участват още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова. Оператор е Антон Бакарски („Възвишение”).

По кината от: 12 април

Времетраене: 85 минути

Актьори: Любомира Башева, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Елена Телбис, Диляна Попова, Велислав Павлов, Дария Симеонова. Със специалното участие на националните състезателки по художествена гимнастика - Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, както и треньора Бранимира Маркова и Илиана Раева.