Автор
Пепа Попова - Пепита

Приключения и свобода в колекция H&M STUDIO SS19

Потребителските нужди и очаквания се променят драматично в последно време. Да останеш актуален никога не е било по-трудно, а социалните медии се превръщат във все по-важен фактор в борбата за клиенти.

В последните години милениалите демонстрираха, че изключително добре си взаимодействат с марките в социалните медии. А Instagram е техният избор.
Модният гигант H&M добре познава нагласите на милионите си фенове и ги следва безпрекословно през годините. Може би именно умението да чува както желанията, така и опасенията на клиентите си е в основата на устойчивото развитие на бранда и невероятна му популярност.

Тази година марката използва нов формат на представяне и подход, в който зрителите се превръщат в участник в самото разкриване на новата Studio колекция, носеща името "The Glam Explorer“, която е вдъхновена от кинолентата „Le Sauvage“ от 1975 г. с участието на Катрин Деньов.

Смело и визионерски преди броени дни H&M замени котешката пътека на най-бляскавата Седмица на модата в Париж (където обичайно представя своите Studio колекции) с пустинята в Седона, Аризона, а най-известните модели - с 60 Instagram инфлуенсъри от цял свят – различни по цвят, религия и език – една малка извадка на милионите H&M момичета - фенове на марката, обединени от любовта си към модата, екзотичните пътешествия и Instagram. Подобна концепция няма как да не бъде успешна. А като допълним към тази блестяща идея и самите визии, дело на дизайнерския екип на H&M, в които практичният стил среща декадентсткия лукс, картинката става завършена до съвършенство.


Българският Instagram “посланик” в Аризона и H&M Glam explorer бе нежната и елегантна Денина Мартин, автор на сайта Purely me by Denina Martin и може би най-следваният наш блогър. Тя прекара 3 дни сред прочутите и впечатляващо красиви червени скали на Седона като участник в невероятния "имърсив тиатър" (добре разиграна постановка), който им бяха подготвили от H&M.

Именно чрез нейните обаятелни разкази от първо лице часове след завръщането от необичайния ивент на шведския гигант в Аризона, а и заради добре обмисления интериор по време на представянето на колекцията в София (красиви фотоси на мистичните червени скали и истински големи кактуси), аз също успях да се докосна до магията на Седона и да се влюбя в шарената и категорично пътешественическа колекция.

Красивите животински принтове се комбинират прекрасно с пясъчните и кремави нюанси и носят усещане за свобода и вятър в косите.

Днес, с пускането на колекцията в продажба online и в магазина на бул. "Витоша", задължително ще се снабдя с доза див пътешественически дух и вдъхновение. Вече набелязах любимите си модели - eфирните блузи в зебров принт в кафяво и бяло, карго панталона от памук в беж (с който е облечена Сандра на горната снимка), както и банския с едно рамо са моите фаворити.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

С тях в куфара ми остава само да избера следващата дестинация...

А вие какво харесахте в новата колекция H&M Studio SS2019?