Автор
Woman.bg

Отиват ли си: Моника Белучи и 17 години по-младото ѝ гадже?

Тя е на 54, а той с цели 17 години по-млад от нея. Тя е изящната Моника Белучи, а той новият ѝ любим - Никола Лефебр.

Господинът с визия на горещ мачо е художник и собственик на галерия и съдейки по скорошни папарашки снимки е лудо влюбен в италианската грация.

Моника и Никола бяха заснети от фоторепортери да се целуват и прегръщат, разхождайки се из градините на двореца Версай. Няма как да не отбележим, че въпреки че видимо са забелязали папараците, двамата без свян демонстрират чувствата си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Моника Белучи бе съпруга на френския актьор Венсан Касел в продължение на 14 години. Двамата имат и две дъщери, но уви през 2013 г. сложиха край на отношенията си. Днес Касел е женен за 21-годишната хубавица Тина Кунаки, с която очакват първото си дете.

Моника пък откри любовта отново в лицето на Никола. Предполага се, че двамата са заедно още от 2017-а, но актрисата официално разкри, че има мъж до себе си миналата година.

Тогава тя сподели, че е щастлива в личен план, но не иска да разкрива кой е интимният ѝ партньор. Звездната двойка афишира официално отношенията си едва в началото на този месец, когато се появи на едно от ревютата в рамките на Седмицата на модата в Париж.

View post on Instagram