Автор
Woman.bg

Карди Би - едно бойно момиче, което не си поплюва

Животът на хип-хоп звездата Карди Би невинаги е бил толкова бляскав, колкото е сега. В недалечното минало рапърката не се е радвала на голям брой почитатели. Тя е била бойно момиче, което е изкарвало прехраната си на улицата със зъби и нокти. Когато е само на 16, ѝ се налага да избяга от приятеля си, с когото е била в опасна улична банда. По-късно става стриптизьорка и залага на еротиката, за да получи всичко, от което има нужда и да не бъде гладна.

Карди Би с гордост признава, че нищо в този живот не е получила даром и се е борила здраво, за да бъде това, което е днес – звезда от световна класа, носителка на „Грами“. Горещото ѝ голямо дупе и хапливите ѝ рими се превръщат в нейна запазена марка, а само преди няколко години е разчитала единствено на първото, за да изкарва парите си. Всъщност, тя е стигала далеч в името на това да оцелее.



Разбира се, много мъже желаели секси тялото на Карди Би и тя се възползвала напълно от този факт. Твърди се, че бъдещата звезда ги водела в хотелската си стая и вместо да им доставя плътски удоволствия, ги дрогирала и ограбвала. Бойно момиче, хич не си поплюва.

В своя защита Карди Би заявява, че съвсем не е перфектна и не се срамува да говори за тежкото си минало, защото това е нещо съвсем обичайно за хип-хоп изпълнителите.

„Не мога да променя миналото си. Всичко, което мога да направя сега, е да бъда по-добър човек към себе си и семейството си в бъдещето“, коментира рапърката.

Четете още: Ето защо Лейди Гага скъса с годеника си