Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще се радвате на добри възможности

Овен – Никой не трябва да ви казва какво да правите, вие сами трябва да бъдете създатели на собствената си съдба. Има вероятност да срещнете човек, когото не сте виждали дълго време. Ще изпитате невероятни чувства.

Телец – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после всичко ще е наред. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени личности, както и от битови инциденти.

Близнаци – Опитайте се да решите някои прости проблеми. Като се справите с тях, ще си възвърнете увереността и оптимизма. Вечерта е подходяща за укрепване на семейните връзки. Може да се наложи да промените приоритетите си, защото близък човек ще се нуждае от вас.

Рак – Денят ви подарява морална и физическа свобода. Период на висока активност и добри шансове. Изчезва "котвата" под формата на обсебващи мисли или баласта под формата на лоши навици. Много процеси ще се преместят най-сетни от мъртвата си точка.

Лъв – Правете това, което искате най-много и резултатите ще бъдат бляскави. Днес най-успешни ще бъдат тези, които изпълняват задълженията си с огън в очите. Не се задоволявайте с малко, когато можете да имате много.

Дева – Звездите ви съветват да помислите внимателно за подробностите, преди да вземете важни решения. Когато се замислите за трудностите, с които трябва да се справите, настроението ви е всичко друго, но не и розово. Трябва да се стегнете.

Везни – Трудностите, с които в момента сте принудени да се справяте, понякога причиняват стрес и намаляване на енергията ви. Вие героично се опитвате да се задържите на повърхността и да действате така, сякаш нищо не ви притеснява. По този начин вие превъзхождате сами себе си, като искате да покажете колко сте силни.

Скорпион – Избирате уединението и неприкосновеността на личния живот. Затишието между вас и партньорът ви може да премине в бурни обяснения, които на свой ред ще бъдат заменени после от страстно помирение.

Стрелец – Перспективата за любовните отношения не е много ясна. Ще трябва да се справите с противоречивите си чувства и емоции. Това е благоприятен момент за почивка, както и за потапяне в любовна идилия.

Козирог – Необходимо е да се вземат някои важни решения относно семейните въпроси. Близките ви днес са склонни да оставят цялата отговорност върху вас. Опитайте се да не бъдете нервни. Ако запазите спокойствие, със сигурност ще намерите изход от всяка ситуация.

Водолей – Днес ще удържите убедителна победа или ще бъдете компенсирани заради поет риск. Ще вземате дългосрочни решения. Ако решите да започнете нещо ново, вслушайте се първо във вътрешния си глас.

Риби – Спрете да се оправдавате пред хора, които са далеч под вашето умствено ниво. Следвайте пътя си, независимо от мнението на другите. Вместо да казвате „обичам те” на любимия човек, докажете му с действия и жестове вашите чувства.