Красивата британка Брайъни Гортън е само на 23 години, а вече е натрупала състояние. И то какво. Тя зопачва работа като продавач консултант в магазин за бижута в Англия. Към днешна дата вече има собствен бизнес, голяма къща и лъскав автомобил.

Сексапилната брюнетка стартира бизнеса си със 100 паунда, а днес състоянието ѝ се оценява на 100 000 паунда. Ако се развива със същите темпове, когато навърши 25 години, тя вече ще има първия си милион в своята банкова сметка.

View post on Instagram
 

Ето и какъв е бизнесът на Брайъни. Всъщност тя започва да продава дрехи, които са нейно творение. Първо започнала с шиенето на бански костюми. Сега обаче в сайта ѝ може да се открият всякакъв тип дрехи - рокли, панталони, блузи и аксесоари.

"Няма да забравя първата си продажба. Не можех да повярвам, че хората не само харесват това, което съм направила, но и искат да го носят", казва секси брюнетката, която прави стотици продажби на седмица. Брайъни има и над 90 000 последователи в социалната мрежа.

Брайъни не се притеснява от конкурентни сайтове и търговци. Тя неведнъж е попадала на дрехи като нейните, но разликата е в това, че са реплики, изработени в Китай.

View post on Instagram
 


"Не знаех как да защитя марката си. Нямах патент и нищо не можех да направя в онзи момент", споделя тя. По-късно тя решава да популяризира бранда си в социалните мрежи.

Брайъни е щастлива от факта, че развива свой бизнес, който ѝ носи много пари. Така, освен че се грижи за себе си, тя помага финансово и на своята майка.