Автор
Woman.bg

Хилария Болдуин: Преживявам спонтанен аборт

Изящната половинка на Алек Болдуин – Хилария, шокира феновете си в социалните мрежи със стряскащо разкритие.

35-годишната йога инстукторка и горда майка на четири деца сподели с последователите си, че в момента е в първия триместър на бременността си и най-вероятно преживява спонтанен аборт.

Това признание учуди интернет обществеността, тъй като красавицата не бе споделяла до този момент, че очаква бебе.

"Искам да споделя с вас, че най-вероятно преживявам спонтанен аборт. Бях си обещала, че ако забременея отново, ще споделя с вас новината доста рано, дори и това да означава да преживея публична загуба. Винаги съм била искрена с вас за семейството, фитнес заниманията ми и бременностите... и не исках да крия това, през което минавам в момента, само защото не е така позитивно и бляскаво като останалите неща, които споделям... Освен това не изпитвам срам и неудобство от случващото ми се. А и искам да помогна за премахване на стигмата от спонтанния аборт. Първият триместър е обвит в такава потайност. Някои нямат проблем с нея, но аз лично я намирам изтощаваща. Гади ми се, изморена съм, тялото ми се променя. А трябва да се преструвам, че всичко е наред, а то не е. Не искам да се преструвам по подобен начин, надявам се, че ме разбирате. Затова в момента ви разкривам тези подробности – ембрионът има пулс, но той не е силен, освен това не нараства особено. В момента чакаме и това е доста мъчително. Толкова много неизвестни... но шансът е много, много малък бременността да бъде успешна. Имам твърдата увереност, че със семейството ми ще преминем през това, дори и пътят да е труден", се чете в поста на Хилария в социалната мрежа Инстаграм.

View post on Instagram
 

Само часове преди да сподели през какъв мъчителен момент минава в момента, тя и Алек Болдуин бяха заедно на гала събитие в Ню Йорк – усмихнати и лъчезарни, с нищо не издаващи мъката, която таят в сърцата си.

Припомняме ви, че Хилария и Алек Болдуин имат четири деца – дъщеря на име Кармен на 5, син на име Рафаел на три, син на име Леонардо на две и син Ромео на десет месеца.

View post on Instagram