Автор
Woman.bg

Меган Маркъл се опълчи срещу 40-годишна кралска традиция

Меган Маркъл не се спира да се противопоставя на кралските канони, пък било то и на тези, свързани с нейното предстоящо раждане.

Този път съпругата на принц Хари се опълчи на една 40-годишна кралска традиция, наложена от принцеса Даяна.



Херцогинята на Съсекс няма да позира за публичната официална снимка с новородения си син пред стълбите на болницата след изписването. Това оповести кралският кореспондент Емили Андрюс, която на въпроса "планира ли Меган да се покаже на стълбите пред болницата" отговори, че към момента тя няма подобно намерение.

Според американският коментатор Омид Скоби фотографията ще противоречи на феминистките убеждения на Меган.

"Тя не смята, че е редно да се показва пред света в подобно състояние, тъй като не мисли, че ще изглежда във форма, каквато се изисква за една перфектна и бляскава кралска снимка. Особено като се има предвид факта, че тя ще роди с цезарово сечение", добави той.

Нека да припомним, че миналата година херцогинята на Кеймбридж изглеждаше безупречно, когато се появи само няколко часа след раждането на принц Луис за традиционната фотография.



Преди броени дни стана ясно, че бившата американска актриса няма да спази и друга дългогодишна традиция, а именно да роди в лондонската болница, в която на бял свят са се появили много кралски бебета, включително и нейният съпруг принц Хари.

Става дума за частното крило "Линдо" на болницата "Сейнт Мери", която от 1977 г. се ползва с благоразположението на кралското семейство. Там принцеса Даяна роди Хари през 1984 г., а Кейт, съпругата на по-големия му брат Уилям, приветства трите си деца Джордж, Шарлот и Луи.



За сметка на това 37-годишната херцогиня е заложила на болница, която се намира по-близо до новия им дом в Уиндзор.

Четете още: Защо Меган няма да ражда в болницата, която избра Кейт?