Автор
Woman.bg

Разкрит ли е полът на бебето на Меган и Хари?

Още преди около месец медиите във Великобритания пуснаха мълвата, че най-вероятно Меган Маркъл очаква момиче. Те съобщиха, че самата тя е казала новината на най-близките си приятелки.



Според някои с принц Хари са нарушили кралската традиция и вече са разбрали пола на бебето си преди неговата поява на бял свят.

От Кралския дворец, разбира се, все още няма официална информация относно наследника на Меган и Хари. Не и преди раждането, което цяла Великобритания очаква буквално до дни.


Какво каза за бебето принц Хари на остров Фиджи?

Мнозина помнят посещението на Меган и Хари на остров Фиджи през октомври миналата година. Тогава фенове поздравиха принца за бебето по време на неговата обиколка там. От своя страна той им отговори: „Може би ще е момиче“. Според изчисленията тогава все още е било твърде рано Меган и Хари да са знаели пола на бебето си, но може би и на двамата им се иска то да е от женски пол.

Хари проговори за бебето и в Австралия

На поредното си пътуване, но този път до Австралия, Хари отново се изпусна, като каза на един свой почитател, че се надява бебето да е момиче. Това е още един знак, че тогава той все още не е знаел пола на детето си, защото, ако е бил наясно, не би го издал.

Детскта стая

Детската стая, която Меган и Хари подготвят за своето дете е в неутрални цветове, това съобщи през януари репортерът на кралския двор Кейти Никол. С това двамата искат да покажат, че не знаят пола на бебето. Дали наистина е така обаче никой от феновете им няма как да знае. Ако някой знае истината за пола на детето, то това е директорът по дизайна на "Soho Farmhouse" - Вики Чарлз, който помага за интериора в наскоро обновения дом на меган и Хари във Frogmore Cottage.

Според кралския протокол

Експерти отбелязват, че Меган и Хари ще нарушат кралската традиция, ако решат да разберат предварително пола на бебето си. Херцогът и херцогинята неведнъж доказаха, че не се придържат много към кралските стандарти и си позволяват някои отклонения от строгия протокол. Така че нищо чудно вече да знаят дали ще купуват розови или сини дрешки.

Подаръкът на Абигейл Спенсър

Наскоро Мегън организира бебешко парти в Ню Йорк, на което нейната добра приятелка Абигейл Спенсър пристигна с подарък, опакован със синя хартия. Това предизвика множество спекулации, че бебето ще е... момче.

Розови акценти

На същото това бебешко парти, провело се преди няколко седмици, в декорацията се забелязаха розови цветя, което отново предизвика коментари, че бебето ще е... момиче. Разбира се, този дребен детайл може да е само примамка и да не отговаря на пола на чаканото бебе.

Мълчанието на кралските репортери за пола за бебето

Ребека Английски и Виктория Арбитър, които са приближени до кралския двор, не коментират по никакъв начин пола на бебето.Тяхната колежка Кейти Никол говори пред MarieClaire.com за спекулациите, свързани с пола на кралското бебе. "Меган и Хари са потвърдили, че не знаят пола на бебето си. Много родители избират да не го узнават, защото това е една вълнуваща изненада за самите тях. Ако те знаят пола на детето си, то го пазят в пълна тайна".

Каквито и слухове да витаят в пространството, едно е сигурно - полът на бебето ще стане ясен, след като Меган роди и от кралския двор съобщят официално пола на първия наследник на херцогинята на Съсекс и принц Хари. А дотогава остана още много малко време.