Не минава и ден без да научим какво се случва с кралската двойка принц Хари и Меган Маркъл. Още преди информацията за връзката им да бъде потвърдена официално, папараците бяха по петите им, а ние с нетърпение очаквахме да разберем, че заклетият ерген Хари е намерил любовта.

Интересът към двамата нарасна още повече, когато гордо съобщиха, че са заедно и имат планове за сватба. Не измина много време от венчавката, която цял свят проследи, и научихме, че Меган е бременна. Ето, че вече очакваме първата им рожба, а медиите не изместват вниманието от тях, дори и за миг. И макар че би трябвало да са свикнали с непрестанния интерес, техни приближени от кралските среди съобщават, че двамата вероятно ще се опитат да „избягат“ от суматохата чак в Африка.

Очаква се Меган и Хари да заминат към топлия континент за дълго време и то почти веднага, след като се роди първото им дете. Там херцозите ще имат задачата да упражняват благотворителна дейност и да представят кралското семейство, най-вече в общността от млади хора. Идеята все още е нова и тепърва предстои да бъде обсъдена по-обстойно. Към момента не е взето категорично решение, но със сигурност промяната ще има положително въздействие върху младото семейство, разкриват техни приближени.



Всъщност, кралското семейство отдавна планира да отдалечи Меган и Хари от обсега на медиите, тъй като вниманието върху тях е твърде голямо.

„От дълго време в двореца се обсъждат всякакви идеи за работа за херцозите в чужбина. Два от вариантите бяха Австралия и Канада, но бързо бяха отхвърлени, защото Канада е твърде близо до САЩ и съответно до световните медии“, издава източник от Бъкингамския дворец.



Меган и Хари определено могат да бъдат категоризирани като кралят и кралицата на новото време, а 24-часовият интерес към тях със сигурност рефлектира върху душевното им здраве, категорични са приближени до кралската фамилия. Според някои точно желанието им да бъдат оставени на спокойствие е причината двамата да се оттеглят от Кенсингтън и да се пренесат в имението Фрогмор, но явно тази мярка не е достатъчна и ще трябва да отидат по-далеч, за да си отдъхнат от медиите.

Четете още: Чарлийз Терон разкри защо облича сина си като момиче (снимки)