Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, внимавайте на кого доверявате любовните си тайни

Овен – Късметът определено ще е с вас. Дръжте здраво кормилото на живота. Ще постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма самоувереност в собствените сили, добра воля и повече оптимизъм.

Телец – Денят е добър и нещата ще ви се получават лесно. През по-голямата част от времето ще бъдете общителни и весели. Може да се наложи да направите някои корекции, промени или да отложите някои планове.

Близнаци – Насладете се на момента и днес не прекалявайте с планирането на бъдещето, защото главата ви е в облаците, така че не мислите рационално. В любовта всичко е възможно - бъдете подготвени за емоционален ден.

Рак – Играйте на сигурно. Дори и да има моменти, в които да изпаднете в паника, не позволявайте това да се отразява на лицето ви. Усмивката е най-красивата маска. Очаквайте добри новини, не бъдете скептични.

Лъв – Възможни са трудности в личните взаимоотношения. Близките хора не винаги ви разбират правилно и могат да ви обвиняват в различни грехове. Трудно ще се избегнат споровете, но от всички тях вие излизате победител. Малко по-късно ще стане очевидно, че вашата гледна точка е била вярна.

Дева – На работното място се опитайте да бъдете по-спокойни. Наблегнете на качеството, а не на бързината, с която можете да работите. Внимавайте на кого доверявате любовните си тайни и малките проблеми.

Везни – Този ден ще внесе нотка позитивизъм. Някои обстоятелства въпреки временният си характер ще повдигнат духа ви. Бъдете лоялни към хората, с които общувате. Стремете се към баланс в отношенията си със своите началници, колеги и партньори, спазвайте професионалните и брачните задължения.

Скорпион – Днес не вземайте окончателни решения в нито една област, защото не мислите твърде рационално. В любовта потърсете стабилност, важно е да не изпадате в негативните мисли и критики към другите.

Стрелец – Списъкът на задълженията ви ще бъде актуализиран. Благодарение на веригата от благоприятни събития малките победи ще доведат до по-големи. Днес ще докажете на някои хора, че в края на тъмния тунел има светлина.

Козирог – Може да искате незабавно да приложите плановете си, но не трябва да го правите днес. Прекалената емоционалност, намаленото самочувствие, склонността да мислите негативно, могат да попречат на успешната реализация.

Водолей –
Днес нещата ще бъдат непредсказуеми, така че трябва да останете спокойни и стабилни. Ще се нуждаете от подкрепата на приятел, по-скоро чисто психологически. В областта на любовта ви очаква вълна от страсти, но нямайте големи очаквания.

Риби – Днес сте енергични и добре благоразположени. Посветете се на приятелствата и семейството си, имате нужда от затоплящи взаимоотношения. Това е добър ден за разрешаване на недоразумения с приятели, партньори и прошка помежду ви, особено първата половина на деня.