Ще пее ли Мадона на Евровизия, или не? Това е въпросът! От няколко седмици насам организаторите на легендарния конкурс ни държат под напрежение, тъй като до днес не потвърждаваха информацията, че звездната дама ще се качи на сцената. Ето че днес вече имаме отговор на въпроса и за радост на всички той е положителен.

Мадона ще зарадва милиони зрители, а участниците в конкурса ще имат златния шанс да се докоснат до нея и да почерпят вдъхновение. Певицата ще изпълни един от най-големите си хитове Like A Prayer, а зад нея ще припява хор от 35 души. Поводът тя да заложи точно на тази песен е, че се навършват точно 30 години от премиерата ѝ. Мадона ще изпълни и най-новото си парче Future.



Новината, че 60-годишната дама ще се качи на сцената на Евровизия беше потвърдена вчера от организаторите на конкурса. Те споделиха, че появата на Мадона ще превърне тазгодишното издание в незабравимо преживяване.

Преди седмици, когато излезе информацията, че звездата ще бъде част от Евровизия срещу 1 млн. долара, организаторите още не бяха сигурни, че всъщност това ще се случи. До този момент Материалното момиче не бе подписало договор, че ще излезе на сцената.

Тазгодишното издание на престижния конкурс ще се състои в Израел.

Четете още: Тина Кунаки шашна Кан с перфектно тяло