Автор
Woman.bg

Как Меган и Хари ще отпразнуват първата годишнина от сватбата си?

Днес херцозите на Съсекс - Меган и Хари, празнуват първа годишнина от сватбата си.

Преди точно 12 месеца - на 19 май 2018, двамата си казаха заветното "да" в параклиса "Сейнт Джордж" в Лондон. Брачната церемония бе емоционална и се открояваше с много смях, но и сълзи.

Припомняме ви, че Хари бе силно развълнуван от вида на Меган в бяла рокля и не само не успя да сдържи сълзите си от щастие и възторг, но и при появата на красивата булка я сграбчи за ръка и ѝ каза: "Изглеждаш невероятно. Липсваше ми!".

Репортерите го чуха да благодари и на баща си, след като той придружи Меган до олтара. Още един човек прие много емоционално големия ден на двойката - майката на Меган. Тя едва сдържа сълзите си пред параклиса, след като остави дъщеря си да тръгне към олтара.

А страстната целувка между младоженците след края на церемонията обиколи всички новинарски емоции и бе на кориците на редица престижни издания.

Въпреки че по всяка вероятност нито Хари, нито децата му някога ще наследят короната, влизането на Меган - американка, разведена и цветнокожа, в кралското семейство си е истинска революция, която накара мнозина да повярват, че любовта не признава правила, бариери и ограничения.

Днес една година по-късно Меган и Хари са не само видимо щастливи заедно, но и са горди родители на момченце - Арчи Харисън Маунбатън-Уиндзор. Дали той ще присъства на празненството по повод годишнината, или ще бъде оставен на грижите на баба си - майката на Меган, която е плътно до дъщеря си, за да ѝ помага с грижите за новороденото, все още не се знае.

А как херцозите на Съсекс ще отбележат първата година от брака си?

"Двамата ще прекарат спокойна вечер заедно. Тя ще сготви пилешко по любимата на Хари рецепта и те ще се насладят на компанията си. Без официална вечеря за десетки души, това не е в техен стил", твърди неназован източник, цитиран от американските медии.