Автор
Woman.bg

Родените на 23 са нежни и непредсказуеми диктатори

Луната намалява (до 3 юни).

Ако рожденото ви число е 23, независимо от месеца, то неговите характеристики включват противоречивото съчетание от нежността на 2 и диктаторската нагласа на 3, но и непредсказуемостта на 5 (3+2=5). 23 ще се опитва да се налага и ще се стреми да накара другите да му се подчиняват, защото обича властта. Но противоречивата същност на това число го прави способно и на дълбоки чувства. Поради материалната същност на 5, то често проявява собственически настроения.

Отношенията с това число са успешни при положение, че партньорите са готови да са в подчинено положение. Това число е интелигентно и макар свободомислещо, то е сковано от желанието на 3 и 5 да властва. Несигурността на 2 пък го прави агресивно. Сексуалността му е по-скоро силна, но изискванията му към партньора са твърде много – да е интелигентен, да е материално осигурен и социално високопоставен. Тези изисквания му пречат да се старае в тази насока.

Днешният ден, 23.5, е белязан с две 5 (23/5+5=10/1) и това ще подложи на изпитание очакванията, начинанията и успехите ви, защото обратите са също тъй противоречиви, както и природата на 23.5, а изненадите варират от единия до другия полюс на скалата. Бъдете внимателни, не насочвайте усилията си само в материалната сфера, защото денят е изпитание за духа и Фортуна е в състояние да обръща добрата карма на 10/1 (23/5+5) в зависимост от поведението, мислите и действията ви.

Автор: Sunny Lambroso