Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, успехът е с вас

Овен – Очаква ви забързан и неспокоен ден. Вземете мерки за безопасността си във всякакъв аспект. Оценете ресурсите си и поемайте рискове само заради сериозна цел. Ако не сте достатъчно добре подготвени, може да се провалите или да се върнете назад. Не падайте духом, каквото и да стане!

Телец – Успехът днес е на ваша страна. Ако не развалите нещата с прекомерна самоувереност или мързел, можете да постигнете много. Вашата оригиналност трябва да изглежда естествена, в противен случай ще създаде повече проблеми, отколкото ползи.

Близнаци – Опитайте се да се отнасяте към другите по-внимателно, в противен случай любовта и симпатията, вместо да бъдат източник на радост, ще се превърнат в тежък кръст за вас. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате.

Рак – Днес вие сте по-спокойни и по-сериозни от обикновено. Споделете с другите вашата душевна топлина. В любовта можете да изразите себе си елегантно, да създавате благоприятно впечатление с вашите изтънчени маниери.

Лъв – Днес е нежелателно да се уреждат взаимоотношения, да се обсъждат важни проблеми за работа и да се говори за нещо сериозно. В любовта и брака сексуалният аспект ще играе голяма роля, както и дълбокият емоционален резонанс между партньорите.

Дева – Звездите ви съветват да бъдете пестеливи и икономични. Денят е подходящ за закупуване на дълготрайни стоки за дома и семейството, но само за тези, които сте планирали отдавна. Ако внезапно ви хрумне нова идея да купите нещо, не бързайте. Отложете за ден или два.

Везни – Може да почувствате необходимостта от преструктуриране на вашето партньорство. Сега не се препоръчва да бързате с приемането на каквито и да било решения, тъй като процесът на преосмисляне може да бъде доста дълъг.

Скорпион – При вземането на решения интуицията и предчувствието ще играят важна роля. Интимните отношения ще донесат голямо удоволствие, но в същото време могат да бъдат свързани с илюзии, разочарования, несигурност или неоправдани надежди.

Стрелец – Днес ще решавате основните задачи повече интуитивно, отколкото да се вслушвате в разума си. Силни преживявания могат да ви съпровождат през целия ден. За щастие те ще имат преобладаващо положителен, оптимистичен оттенък.

Козирог – Добри възможности ще се появяват около вас през целия ден. За да ги използвате успешно, опитайте се да се отпуснете и да следвате вашия вътрешен усет и интуиция. Можете също да следвате и късмета си.

Водолей – Вашата творческа енергия се увеличава. Любимите ви дейности, както и контактите с любимите ви хора ще бъдат източник на удоволствие за вас, но в същото време може да станат причина за пренасищане със силни впечатления.

Риби – Вие сте чувствителни към фините сигнали на Вселената и виждате скрития смисъл на това, което се случва. Днес интуицията ви е особено изострена. Ако е възможно, прекарайте деня в усамотение. В любовта не експериментирайте.