Автомобилите са едни от малкото предмети, за които почти всички човеци имаме мнение. Те са част от живота ни независимо дали ги притежаваме или не. Помагат ни, пречат ни, вълнуват ни, живеем в тях, мразим ги, обичаме ги, идентифицираме се с тях, говорим си с тях, губят ни времето, пестят ни време, променяме ги, променят ни. Каквото и да правим, те ще са тук.

Помните ли началото на анимационния филм 101 далматинци? Там кучето се опитва да избере на собственика си приятелка и наблюдава хората по улицата, които разхождат кучета. Забелязва, че човеците малко или много приличат на домашните си любимци. Същото до някаква степен важи и за колите, защото, ако ги избираме за себе си, подсъзнателно искаме те да притежават качества, с които самите ние се идентифицираме. И не става дума само за пари, защото независимо от бюджета, с който разполагаш, ще вземеш това, което ти допада поне малко и после ще го персонализираш. Ще имаш отношение към тази кола и то ще се изразява най-вече в това как се грижиш за нея. Ще ядеш ли докато караш, ще ти пука ли, че си си разлял кафето на седалката и няма да се изпере лесно? Ще я паркираш ли под цъфтящата акация? Ще минеш ли по краткия, но разбит път, или ще пощадиш окачването и ще заобиколиш поне една дупка днес? Ще я качиш ли на бордюра? Все дребни неща, по които ще си личи какъв човек си и какво е отношението ти към тази кола.

И така, след като поживеете малко заедно, преживеете едно-две закъснения за работа, опознаете се, ти ще я кръстиш. Независимо дали ще й викаш по марка и модел, или ще измислиш нещо галено, свързано с характера й, дизайна на предницата й или цвета на купето, тя ще има някакъв прякор в съзнанието ти. Защото сме си такива - назоваващи. Даваме имена на предметите си, одушевяваме ги в съзнанието си и дори понякога, когато им говорим тихичко, очакваме да ни отговорят. Какво да ни правиш, човеци.

Влез в сайта на Shell, създай напълно безплатно свой персонален стикер с оригиналното име, което избра да дадеш на своя автомобил. Стикера пък можеш да си го вземеш от десетки търговски комплекси на Shell в страната. Така автоматично ще се регистрираш за участие в томболата за десет ваучера за гориво на стойност 100 лв. А всички знаем, че горивото на Shell, сертифицирано от компанията, доайен в областта на проверката, изпитването и верификацията в световен мащаб – SGS, е любимото на твоя автомобил. То съдържа добавки, които се грижат за почистването на двигателя и постигането на оптималните му нива на представяне. С него той се чувства обичан, обгрижен и защитен.

Кампанията на Shell е до 16.06.2019 г. Можеш да участваш, стига да имаш навършени 18 години. Печелившите от томболата ще бъдат обявени в сайта на Shell на 18.06.2019 г.

(в материала има продуктово позициониране)