Автор
Woman.bg

Шеф Петров се изгаври със Силвена Роу: "Ти си мумия"

Шеф Петров захапа колежката си Силвена Роу в социалната мрежа. В профила си във Фейсбук готвачът сравни топ кулинарката с мумия. Петров публикува колаж, с който се подиграва на визията на Роу.
„Не мога да разбера много неща, но едно от тях е защо форматът „Мастършеф“ в глобален мащаб, а нашите пак са минали всякакви граници, превръща готвачите в епохални сфинксове и божества“, написа под колажа Борис.


„Тази жена изглежда ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийския усет на баба ви? Дали това е насочено да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко удоволствие за игра с вибратор. Защото второто пак ще ви се стори най-якият сезон", жлъчно коментира шеф Петров.
Това не е първият път, в който Петров се заяжда с колегите си. Преди години готвачът оплю формата на Иван Манчев - “Кошмари в кухнята”. „Това си е мое мнение. Дълго го кътах, но изригнах. Превърнаха “Кошмари в кухнята” в “Почисти си Мръсната Кухня”, превръщайки Манчев в сърдит Мистър Пропър”, написа тогава в социалната мрежа Борис Петров.

(правописът е верен с оригинала)