Романтичната приказка между Ирина Шейк и Брадли Купър очевидно върви към своя край. Според близки до двойката красавицата вече не живее в имението на актьора, а отношенията им не вървят гладко от няколко месеца насам.

„Двамата постепенно охладняха един към друг и Ирина реши, че ще е най-добре да се изнесе от дома им. Единствената причина, заради която все още опитват да оправят отношенията си, е дъщеря им. Но положението съвсем не е розово. Нито един от двамата не е щастлив, връзката им виси на косъм“, споделя анонимен източник пред медиите.

За влошените отношения между Брадли и Ирина се говори от месеци насам, особено след изпълнението на актьора и Лейди Гага на наградите „Оскар“. Още тогава в социалните мрежи се появиха редица коментари за прекалено интимното им сценично поведение. Двамата успяха да пресъздадат по невероятен начин екранната си любовна история, като изпяха хита Shallow. Точно по това време Лейди Гага пък прекрати отношения с годеника си, а в медиите се появиха съмнения, че причината за това е именно Купър и зародилата се истинска любов.



Дълго време певицата и актьорът не коментираха слуховете, но след няколко седмици Лейди Гага сподели, че с актьора я събират единствено невероятно приятелство, професионален ангажимент и нищо повече.

Очевидно има много недоизказани подробности от любовния живот на Брадли и Ирина. А дали според вас те ще успеят да запазят отношенията си и да заживеят отново като щастливо семейство?

Четете още: Джеймс Бонд пак отърва кожата след зловещ инцидент по време на снимки