Автор
Woman.bg

Моден сблъсък: херцогинята на Кембридж Катрин срещу шведската принцеса София

Днес имаме моден сблъсък на изключително високо ниво – под светлината на прожекторите на нашия импровизиран ринг излизат две истински кралски особи – херцогинята на Кембридж и принцеса София от Швеция, облечени в роклята на Self Portrait.
Никак не е изненадващо, че ги виждаме в еднакви тоалети, все пак те имат сходни по стил ангажименти и се придържат към някои задължителни модни правила - и ние не можем да ги обвиняваме, че харесват едни и същи приказни рокли!
Първа в дългата бяла фантазия на Self Portrait на стойност 320 GBP се появи Кейт. Тя избра този тоалет за премиерата на филма A Street Cat Named Bob през 2016-та. Херцогинята на Кембридж завърши визията си с обувки на Gianvito Rossi и тъмночервен клъч.
Кейт не се поколеба да покаже красивите си крака изпод слоевете плисирана тъкан, но и дълбока цепка в долната част на роклята. Смело решение - за кралска особа, но и подходящо – за филмова премиера.

View post on Instagram
 

Само преди броени дни – на 14 юни 2019 г., крал Карл XVI Густав и кралица Силвия организираха гала вечеря в Стокхолмския кралски дворец в чест на президента на Южна Корея Мун Дже-Ин и първата дама Ким Джънг-сук, които бяха на официално двудневно посещение в Швеция.
Както виждаме от официалните фотографии от събитието София е елиминирала дълбокия разрез в съответствие с протокола. При подобни официални държавни вечери, дамите са задължително с дълги рокли с елегантен силует и без никакви цепки (никакви крака не трябва да се виждат, особено в случаите, когато поставиш върху себе си и кралските накити и ордени).

View post on Instagram
 

Днес короната е само една. Чия кралска глава ще украси решавате вие. Време е за гласуване!