Автор
Woman.bg

Най-прочутата двойка лесбийки продава имението си!

Елън Дедженеръс и Порша де Роси са главни действащи лица в днешния материал, а причината да отправим поглед към тях е луксозното имение, с което те се готвят да се разделят.

След като миналия месец двойката купи огромното имение на Адам Ливайн в Бевърли Хилс за 45 милиона долара, сега реши да се раздели със своята плажна вила в Калифорния.

Вилата на 61-годишната Елън и 46-годишната Порша е 2100 квадратни метра и се състои от три огромни спални и има пет бани. Къщата е купена от известните дами за 18, 6 милиона долара, а днес се продава за 24 милиона.

Припомняме ви, че Елън осъществи пробива си в Холивуд през 1997 година и само няколко месеца по-късно започна връзката си с Ан Хечи, която продължи до 2000-та година. През 2004 г. Дедженерис се събра с красавицата Порша де Роси и през 2008 година се ожениха. "Направо ми взе дъха. Като във филмите, песните, поезията... Колената ми омекнаха" - коментира преди време Порша първата им среща.

Двете дами имат една от най-дългите връзки в шоубизнеса, но са твърдо решени да нямат деца.

"Бяхме заедно от около четири години, когато обсъдихме въпроса с децата. Но ни трябваше около минута, за да решим, че ни харесва да си водим разговорите без някой да ни прекъсва. Харесва ни и да няма мазни петна от пръсти върху мебелите ни. Въпреки, че обичаме да сме около деца (когато са нахранени и изкъпани), не искаме свои. В къщата ни има прекалено много стъклени неща", заяви в интервю Елън.

Друг аргумент в полза на това да нямат деца бил фактът, че и двете са в светлините на прожекторите, а "не е лесно да си дете на известни родители и да трябва да ги делиш с целия свят". Двете нямат наследници, но пък имат няколко кучета, които приемат като свои деца.

View post on Instagram