Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Свободните Стрелци ще намерят любовта днес!

Овен – Стойте далеч от неприятни ситуации, които ви притесняват и търсете разбиране от тези, които обичате, защото имате нужда от тяхната подкрепа. Осъществяването на планове с приятели ще бъде страхотно. Не стойте вкъщи.

Телец – Днес ще бъдете като хамелеон, който перфектно се адаптира към всяка ситуация, във всяка компания. Много нови хора ще покажат желание да ви опознаят, но докато едни ще ви виждат само като потенциален приятел, други ще имат романтични претенции.

Близнаци – Погрижете се за себе си! Днес трябва да внимавате колко ядете и какво и да отделите достатъчно време за качествен сън и почивка. Нервната ви система се нуждае от повече релаксиране.

Рак – Един добър ден, допринасящ главно за душевния комфорт. Проницателността ви се увеличава, но трябва да се доверите повече на вътрешния си глас. Днес имате добри шансове в личните отношения.

Лъв – Планетите ви дават неудържима енергия и сексапил, който няма шанс да остане незабелязан. Това е денят, в който желанията се реализират и романтичното въображение лесно може да се превърне в реалност.

Дева – Днес можете да получите изненада, която ще направи този ден много положителен. Живейте, смейте се, наслаждавайте се и бъдете щастливи, заслужавате го. Където и да се явите, ще зареждате хората оптимизъм и позитивност.

Везни – Вашите желания ще бъдат далеч от това да съвпадат с тези на хората около вас и ще ви бъде трудно да угаждате на всички, така че се съсредоточете върху себе си и правете каквото искате. Животът може да ви принуди да вземете важно решение.

Скорпион – Опитвайки се да предприемете някакви мерки сега, за да си осигурите едно добро бъдещо съществуване, рискувате да направите грешни преценки, да заложите на грешните хора или на грешните ценности.

Стрелец – Любовта ще ви направи най-щастливи. Това е денят, в който трябва да се съсредоточите върху романтичните желания и партньора си. Инвестирайте енергия в страстни изненади и няма да съжалявате. Тези, които нямат още връзка, няколко погледа ще бъдат напълно достатъчни, за да промените статуса си.

Козирог – Това е денят, в който вие и вашият партньор ще трябва да се срещнете в златната среда, за да продължите да функционирате. Време е да овладеете изкуството на компромиса, защото само чрез него ще постигнете приемливо решение и за двете страни.

Водолей – Днес можете да говорите с всички за всичко. Вашата приятна компания ще бъде много положително оценена и способността ви да слушате другите ще е възнаградена с комплименти. Любовта ще бъде вашата силна страна. Очаквайте вълнуваща нощ.

Риби – Ще можете да решите въпрос, който ви притеснява. Бъдете внимателни в общуването с близките си. Това е чудесно време да се срещнете със стари приятели и да си спомните за общото минало.