Автор
Woman.bg

Четирима красиви и успели холивудски актьори споделят опит за пътя към върха

Тази седмица в документалната поредица на Стаси Айви и Диляна Флорентин се срещаме с четирима прекрасни мъже, снимали се в какви ли не успешни филмови и телевизионни продукции.

Още утре ще се срещнем с двама не само талантливи, но и много красиви актьори. Филип Бойд, който има участия в заглавия като “Спешно отделение” и “Първият човек”, ще разкаже как попада в меката на киното и ще ни трогне с лична история, от която ще настръхнете. Майка Паркър е другият ни герой, който е само на 30, но още на 22 години попада в сериала “Дневниците на вампира”, който го изстрелва на друго ниво в кариерата му. Майка ще разкаже и за спорта като страст в неговия живот, на който дължи великолепната си физика.

В четвъртък пък ще бъдем в компанията на двама опитни актьори на малкия екран. Тео Пенглис е познат на публиката от дългогодишния сериал “Дните на нашия живот” и е носител на много награди за ролята си. Той ще разкаже с какво се е занимавал преди актьорството, колко често ходи до Гърция, от където са корените му и какво обича да готви.

Винсент Спано е от италиански произход и също е познат от редица проекти на малкия екран. Актьорът е много млад, когато се ражда синът му с актрисата Настася Кински.



Следете Cinema Confidential тук:

www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

Автор: Стаси Айви