Изящната Кендъл Дженър захвърли дрехите за серия от небрежни снимки по бански. Красавицата за пореден път доказа защо е един от най-скъпоплатените модели в света.

Снимките обаче не са от професионална фотосесия, а са от личния архив на Кендъл. Те са направени по време на почивката ѝ в Миконос и са я запечатали в секси жълт бански, разкриващ перфектните ѝ форми.

View post on Instagram
 

А за всички любители на провокацията Кендъл пусна и свой черно-бял кадър, на който съвсем захвърля дрехите. Единствено тънка лентичка, най-вероятно добавена допълнително чрез програма за обработка на снимки, прикрива зърното на известната красавица.

View post on Instagram
 

Интересно е, че макар да бе любимка на великия Карл Лагерфелд и да е един от най-търсените модели във фешън индустрията, тя споделя, че дълги години не се е приемала за красива. Причината - не изглеждала като сестрите си, а била твърдо убедена, че те са еталон за привлекателност.

"Сестрите ми са много по-сочни от мен. Те имат големи гърди, а аз нямам. Когато бях малко момиченце, гледах каките си и си мислех: „О, не трябва ли да съм по-секси като тях? Чувствах се така, сякаш не се вписвам в семейството", признава Кендъл пред The Daily Telegraph.