Автор
Woman.bg

Името ви започва с буквата М? Вижте какви качества ви е отредила съдбата

Край на Горещниците на фона на Пълнолунието днес, Меркурий е ретрограден (до 1 август).

На днешния ден православната църква почита Света Марина. Имен ден празнуват Марина, Марин, Маринчо, Маринка, Маринела, Марчо.

М е тринадесетата буква от азбуката и отговаря на числото 4. Тя символизира „духовността“ и голямата нетрадиционна „промяна“ в живота на човека (1 + 3 = 4). Буква М е стабилно стъпила на земята и затова тя е призвана да надрасне своята земна ориентация и да се извиси духовно.

Като носител на числото 4 тя характеризира солидна и устойчива личност или много практичен човек. Такъв човек се отличава със завидно трудолюбие, енергичност, усърдие, изпълнителност, старание, решителност, непоколебимост, смелост, самонадеяност, както и с гамата на изключителното търпение, подкрепяна от сдържаност, смиреност, отстъпчивост, сърцатост, дори безропотност. Едни от най-характерните качества за М са интелигентността, придружена от далновидност, както и привързаността към дома, семейния уют и материалната обезпеченост.

М е затворена буква и някак стяга, затваря човека и той трудно дава. М символизира закона за слизане и качване и закона за противоречието, все едно човек е стъпил с единия крак на сушата, с другия – в морето. Но М е и закон за саможертвата, защото само така М се учи да не се „затваря“, а да дава лесно.

Изключително духовното число 17 днес е на фона на късметлийското число на Магьосника (17/8+7=15/6), затова ще ви върви по масло във всякакви духовни дейности, в любовта, в семейните дела и всичко, свързано с дома, както и в бизнеса, свързан със социални и обществени дейности, услуги и всичко, насочено не към лично облагодетелстване, а в помощ и за благото на другите.

Автор: Suny Lambroso