Екс вокалистката от "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич за пореден път провокира феновете си в Инстаграм с еротична снимка. Певицата се пусна чисто гола в банята. Грахич обаче реши все пак да цензурира задните си части. Кадърът се радва на огромен интерес.


Татуираната певица не се свени да публикува в профила си в социалната мрежа по-разголени снимки, на които акцентира върху многобройните си татуси.

Целият гръб на Цветелина е изрисуван.

Преди пет години изпълнителката имаше само няколко татуировки, като най-впечатляващи бяха татусът на гърба ѝ No Mercy и надписът Inspiration, който е по дължината на лявата ѝ ключица.
Припомняме ви, че звездата на босненката изгря в „Шоуто на Слави“. Продуцентите на предаването я поканиха да се присъедини към "Ку-ку бенд" като вокал в групата. През 2017 г. обаче Цветелина се раздели с екипа на "Седем-осми" и се отдаде на солова кариера.


Като част от екипа Грахич също коментира във Фейсбук последното предаване на Слави Трифонов. Тя написа: „Тази вечер свършва една ера, от която имах удоволствието да бъда част! Радвам се, че бях част от този невероятен екип.“