Автор
Woman.bg

Родените днес са чувствителни и приемат всичко лично

Луната намалява (до 30 август).

Пребройте всички букви в трите си имена, редуцирайте до едноцифрено число и ще откриете вашето число на Предизвикателството или това са повтарящите се изпитания, които ви пречат да постигнете успех.

Днешната дата 20 се редуцира до 2, но това може да е и всяко друго число, което се редуцира до 2 – 2, 11, 38, 47, 56 и т.н., въпреки че повечето от тези числа се редуцират до царското 11.



Хората с Предизвикателство 2 са чувствителни и са склонни да възприемат всички неща лично. Вместо да помолят направо за това, което искат, те се опитват да манипулират (без това да означава, че са нечестни). С Предизвикателство 2 те обикновено се интересуват от това, което правят другите, и лесно се влияят от чужди мнения, инсинуации и действия. Ако тези хора са по принцип срамежливи или скромни, 2 действа още по-силно, като ги прави нерешителни или самотни. Предизвикателство 2 може да се прояви агресивно, като засили присъщата пасивност на числото 2 и тогава хората се "губят" в подробностите или силно страдат, когато допуснат грешка.

Страхове, които обикновено имат, им пречат да постигнат целите си. Често агресивният характер на Предизвикателство 2 предвижда изпитание на тактичността, скромността и другарството. И точно тези качества могат да са и вашето днешно изпитание, затова се съсредоточете именно върху тях.