Автор
Woman.bg

Стефан Данаилов е приет по спешност в болница

Стефан Данаилов е приет по спешност в болница в Бургас. Големият български актьор е бил транспортиран с линейка от хотел в Приморско.

Звездата от „Дами канят“ и „След края на света“ е настанен в отделението по травматология и ортопедия. На Данаилов му предстои спешна операция за смяна на тазобедрената става, заявил завеждащият отделението д-р Томов. Специалистът уточни, че в момента му се правят предоперативни изследвания.

Предполага се, че до травмата се е стигнало след падане.

Пострадалият актьор ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ „Софиямед", начело с най-добрия в тази област - проф. Йотов. За пациента ще се положат всички необходими медицински грижи, се казва в съобщение до медиите. Състоянието му е стабилно и не е животозастрашаващо.

Припомняме, че 76-годишният Стефан Данаилов, който е и бивш министър на културата, бе диагностициран с лимфом преди няколко години, но според последна информация се е преборил с болестта успешно и в момента е в ремисия.

Театралният продуцент Кирил Кирилов, който е плътно до Данаилов, успокои зрителите на bTV, че вече е говорил с него и че актьорът е във видимо добро настроение.

Вярваме, че докторите ще направят всичко необходимо, за да възстановят здравето на любимия на поколения зрители актьор.

С теб сме, Ламбо!

Четете още: Стефан Данаилов ударно се завръща в киното със специална роля