Автор
Woman.bg

Дейвид Хаселхоф е в София, а фенки напират да ги спаси

Холивудската звезда Дейвид Хаселхоф от „Спасители на плажа” пристигна в София. Армия от родни фенки с нетърпение очакват Мич Бюканън да ги спаси. Актьорът е тук за снимките на пародийния екшън „Кунг Фюри”. В лентата участва и колегата на Хаселхоф - Майкъл Фасбендър.


Сюжетът на продължението на филма разказва за полицай със свръхестествени сили, който се изправя срещу гигантски зли духове, спасява жени и деца, пътува във времето, бяга от динозаври и дори се среща със самия бог Тор. А за капак се изправя и срещу Адолф Хитлер в кунгфу схватка.


Дейвид Хаселхоф сподели в профила си в Инстаграм видео от визитата си в столицата.

View post on Instagram
 

Холивудската звезда се снима от тераса в центъра на София. Дейвид реши да изненада феновете си. Звездата кани почитателите си на лична среща със специално закупен за целта билет или ВИП пропуск. Ето какво обясни във видеото Хаселхоф:


„Аз съм в София, България и се снимам в „Кунг Фюри 2”. Нека ви разкажа малко повече за ВИП пропуска. Ако сте си купили билет, но сте го надградили до следващото ниво с ВИП пакет и пропуск, вие имате шанс да се мотаете с Дъ Хоф, да получите автограф от Дъ Хоф, както и самостоятелна снимка с мен. Освен това получавате и достъп „зад кулисите” в звукозаписното студио и други изненади."