Автор
Woman.bg

Дупарата на Гери-Никол ядоса феновете. Обиждат я на "проста"

Яката дупара Гери-Никол предизвика вълна от недоволство в Инстаграм. Скандалната певица си навлече гнева на феновете, след като развъртя задник върху бар по време на ваканцията си. Изпълнителката замина на почивка заедно с приятелки на гръцкия остров Миконос. Гери-Никол хич не си губи времето, а купонясва денонощно.

View post on Instagram
 

Любимката на тийнейджърите публикува в профила си в Инстаграм клипче от едно парти. Гери без свян върти задните си части върху бар на плажа. Родната певица веднага прикова мъжките погледи с танцовите си умения. Барманът в заведението също участва в купона, като пръска с вода 21-годишната изпълнителка и приятелката ѝ, която също се е качила на бара.
Видеото обаче предизвика и гнева на част от феновете ѝ:


„Не, че нещо, твой си е животът ... Но имаш фенки на 12-13 години. На това ли ще ги учиш? Жалко за теб, защото се промени доста след Х фактор.“ „Май някой не прави разлика между "crazy" и "проста."„Това, което го правиш, е много добър пример. Благодаря, че даваш такъв пример на по - малките деца.“ „Ужас.... гнусотия, как си рушиш имиджа момиче, дори не го осъзнаваш…“


Изпълнителката отнася критики не само от почитателите си, но и от колеги. Припомняме ви, че преди време рапърът Тото от СкандаУ избухна в социалните мрежи срещу новия ѝ клип "Шефе, шефе“. Йонислав Йотов я определи като китайска имитация на рап изпълнителката Карди Би.

Варненката не му остана длъжна и го нарече Юдислав и жалък човечец. „Юда, нали знаеш къде си те слагам!“ „Жив и здрав бъди и дишай чист въздуха на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!", избухна Гери-Никол.