Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес е вашият ден

Овен –В началото на деня трудно могат да бъдат избегнати някои вълнения. Проблеми могат да възникнат, но трябва да ги разрешите. Това е досадно, но нямате избор. Затова дръжте емоциите си под контрол и не действайте първосигнално.

Телец – Не се страхувайте да експериментирате, да нарушавате традициите, ако ситуацията го изисква. Не са изключени разногласия и неразбирателство с околните. Опитайте се да не губите самообладание.

Близнаци –Събитията се развиват толкова бързо, че решенията трябва да се вземат в движение. Прибързаността е неприемлива при решаването на финансовите проблеми. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки.

Рак – Днес трябва търпеливо да решавате малките проблеми. За щастие ще има и причини за радост. Например, добри новини са възможни по отношение на някой близък човек или неочакван подарък. Не са изключени примамливи оферти.

Лъв – Ситуацията се променя към по-добро, но много зависи от това колко сте внимателни и предпазливи. Следобед носи нови идеи, които ще бъдат много интересни за реализиране. Ще трябва да се потрудите, за да направите благоприятно впечатление. Естественият чар може да не е достатъчен.

Дева – Първата половина на деня е по-благоприятна. Това е подходящ момент да се върнете към нещата, които е трябвало да отложите. Дългите дискусии не водят до нищо добро. Просто трябва да отложите решаването на подобни проблеми.



Везни – Наред с умората идва раздразнителността. Ако сте по-внимателни и приветливи, ще бъде по-лесно да намерите общ език с другите. Предстои ви ново начало, което ще увеличи вашата надежда и вяра за по-добро утре.

Скорпион – Опитайте се да бъдете снизходителни към тези, които обичате. Сега не бива да се връщате към разговори за неприятни събития от миналото, да си припомняте стари проблеми, обиди и грешки.

Стрелец – Пред вас са много повече възможности, отколкото виждате. Днес ще откриете нови начини за забавление. Като истински Стрелец ще използвате всяка възможност за приключения, а адреналинът ще има положителен ефект върху настроението ви.

Козирог – Необходимо е внимание, когато става въпрос за финанси. Несериозното отношение към парите може да доведе до големи проблеми. Избягвайте спонтанните покупки, голяма е вероятността после сами да съжалявате.

Водолей – Влиянието на положителните тенденции преобладава, а шансовете за успех са високи. Не разчитайте обаче единствено на късмета: за да получите това, което искате, трябва да поработите усилено.

Риби –Ще разберете, че имате таен фен. Това ще повиши самочувствието ви. Прекалено сте съсредоточени върху незначителните детайли и пропускате голямата картина. Понякога нещата са по-ясни от разстояние, така че може би е време да направите крачка назад.