Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Буря от емоции залива днес Лъвовете

Овен – Днес ще ви липсва умереност в поведението. Понякога е толкова трудно да се спрете. Особено ако сте набрали скорост преди това. Все пак някой път е необходимо да оставите да се изкажат и събеседниците ви.

Телец – Може би сте в период на неопределеност или несигурност. Хората около вас може да се изненадат от прекомерната ви емоционалност. За да не се създават неудобни ситуации, те могат да се съгласят с вас, дори ако са сигурни, че грешите.

Близнаци – След напрегнатия ден, вечерта е добре да прекарате времето си в уединение и на спокойствие. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега не е необходимо да се задълбочавате в обсъждането на остри теми с партньора си.

Рак – Днес сложете край на всички връзки, които ви правят нещастни, спрете да се занимавате с непродуктивни дейности. Заобиколете се само с лица и предмети, които предизвикват положителни емоции у вас и не ви принуждават да слагате фалшивата маска на лицето си.



Лъв – Днес някои представители на този знак могат да проявят нетипично за тях поведение, склонност към драматизиране, желание да предизвикат съпричастност. Възможно е да изпитате буря от емоции.

Дева – Планираните събития е по-добре да бъдат отложени за друг ден. Недоволството от работата може да доведе до конфликтни ситуации. Никой не е виновен за онези неща, с които не знаете как да се справите.

Везни – Днес се доверете на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на личното си мнение, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.

Скорпион – Намаляващата Луна може да ви накара да почувствате понижена енергията си, но добрите аспекти, които получавате от планетата Венера, ще облекчат живота ви, особено в любовта, и ще забележите, че привличате към себе си околните.



Стрелец – Нищо няма да бъде невъзможно за вас днес, а оптимизмът ви ще бъде най-силното ви оръжие. Ще постигнете напредък в работата си и е време да финализирате някои подробности. В любовта е време да се вземат някои решения.

Козирог – Днес е много важно да скриете интимния си живот зад тъмната завеса и да не позволявате на никого да надникне в него. Не давайте на хората оръжие, което те могат да насочат после към вас.

Водолей – Днес трябва да се разделите с нещо, да изхвърлите излишното, старо и негодно както в буквален, така и в преносен смисъл. Така ще отворите пътя за новото, което чука на вратата. Поддържайте горивото на ентусиазма си.

Риби – Намерете баланса между активност и релаксация. Движете се по пътя, който ви кара да се чувствате най-сигурни, няма да сгрешите. Този ден е особено силна връзката ви с подсъзнанието - чрез сънища, символи и странни съвпадения можете да намерите отговори или идеи.

Четете още: Септември носи професионални успехи за Стрелците