Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес е вашият ден!

Овен – Не е лесно да се действа в съответствие с графика и навреме, за да се изпълнят всички задачи, които са планирани. Луната формира противоречиви аспекти, които могат да нарушат дневните ви планове.

Телец – Поведението ви става демонстративно. Има тенденция да реагирате на всякакви ограничения от страна на другите като опит за налагане на условия. Обаче да самоизразите себе си не означава, че всички останали са длъжни да млъкнат.

Близнаци – Препоръчително е да се освободите от натрупаните проблеми и да се обобщят резултатите. Втората половина на деня е благоприятна за общуване, съвместни дейности и за отмора в приятна компания. Стойте далеч от прекалено емоционалните хора, за да не ви писнат с лудориите си.

Рак – Чрез най-обикновен разговор може да получите информацията, която сте търсили през изминалите дни. Доверете се на вътрешния си глас. Вашата интуиция ще бъде силна днес и ще ви води в правилната посока. Ако имате необичайни предчувствия, не ги пренебрегвайте.

Лъв – Днес ще покажете своята креативност в действие. Не слушайте думите на хора, които не вярват във вас, защото някои от тях просто ви завиждат. Следвайте сърцето си и въображението си. Те ще ви изведат на подходящото място.

Дева – Добър ден за самопознание и промени в обичайните обстоятелства. Ще намерите неочаквано решение на проблем. Ще бъдете напълно отдадени на вашите мисли, но по-важното е, че ще бъдете вдъхновени да ги реализирате.

Везни – Късметът ще ви придружава през целия ден. Най-важното е да не го отхвърлите или да се разминете с него. Днес няма да имате никакви проблеми и всичко, което е планирано ще се изпълни.

Скорпион – Емоциите могат да създадат противоречиви настроения, което ще ви попречи да вземате рационални решения. Ако чувствате, че има препятствия по пътя ви към успеха, погледнете на обстоятелствата безпристрастно и открийте какво ви задържа.

Стрелец – Станете господар на този ден и не позволявайте на никой да ви диктува правилата. Вкусът на успеха ще е сладък, а дори и малките постижения ще ви донесат голямо вътрешно удовлетворение и ще повишат самочувствието ви. Всичко ново ще бъде привлекателно за вас.

Козирог – Вие сте по-сдържани от обикновено, предпочитате повече да мълчите. В такъв ден мълчанието е по-красноречиво от думите. Луната ви потапя в мисли, в които не искате да посвещавате никого.

Водолей – Ден на положителна енергия и за релаксираща почивка, време е да си поемете дъх. Сега се нуждаете от силно рамо, върху което не само може да се облегнете, но и да прехвърлите тежестта на своите притеснения.

Риби –Излезте от безкрайния кръг на рутината и вижте колко по-добре ще се почувствате. Дори най-малките промени ще ви направят щастливи днес. Поставете ваза с любимото си цвете на бюрото, променете външния си вид, започнете веднага с промените. Може да получите невероятна оферта.