Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, не проявявайте прекалена гордост днес!

Овен – Може би някой е бил нелоялен към вас и вие сте се почувствали наранени, но животът ще постави всички на мястото си ... Ще действате решително и енергично, за да обърнете страницата и да забравите притесненията.

Телец – Може да се почувствате обезкуражени, но ще получите безусловната подкрепа на хора от обкръжението си, за да вземате решенията, от които се нуждаете в момента. За да възстановите душевното си спокойствие, отделете си време и слушайте медитативна музика.

Близнаци – Ако сте били доста претоварени през изминалите дни , здравето може да пострада. Внимавайте какво ядете и прекарвайте повече време в почивка и развлечения. Избягвайте да имате вземане даване със завистливи хора.

Рак – Възможно е да се е случило нещо, което да ви е разстроило, но този уикенд ще можете да се успокоите и да възстановите спокойствието. Търсенето на баланс трябва да бъде вашият приоритет, защото само тогава можете да поставите ред в живота си.



Лъв – В живота ви може да стане малка промяна, която да ви накара да оставите след себе си някои неща, които досега сте считали за незаменими, но скоро ще осъзнаете, че това е нещо положително за вас. Не проявявайте прекалена гордост.

Дева – Ще повярвате в себе си и ще се почувствате готови да направите някои промени или да опитате нови неща, които внасят в живота ви свежест и разнообразие. Вложете цялата си енергия в това, за което копнеете, защото, ако наистина го искате, можете да го получите.

Везни – Тайната на щастието е в малките неща, които често не забелязвате. Огледайте се и пребройте колко много има около вас. Денят носи позитивна енергия. Не позволявайте на никого да изтрие усмивката от лицето ви.

Скорпион – Бъдете внимателни този уикенд с изблиците на нрава си и внимавайте какво правите. Промените, за които копнеете, може да дойдат скоро, но дотогава трябва да избягвате да прибързвате с решенията.

Стрелец – Вашата дейност може да не доведе до видими резултати, но след известно време ще видите плодовете на усилията, които полагате сега. Контактите днес могат да бъдат много полезни за шлифоване на духовните ви качества.

Козирог – Висящите проблеми започват да се активират и именно вашата интуиция ще маркира стъпките, които трябва да следвате. Толкова сте активни и динамични, че ще ви бъде трудно да не получите това, което искате. Обърнете внимание на детайлите, за да не изгубите ползите и възможностите.

Водолей – Целият следобед е подходящ за общуване. Успявате да намерите общ език с най-различни хора. Не е нужно да полагате много усилия, за да ви харесат. Правите най-добро впечатление, когато се държите напълно естествено.

Риби – Обстоятелствата ще благоприятстват вашите интереси и можете успешно да приключите с някакъв проблем. Това е период на размисъл върху всичко, което ви се е случвало напоследък. Време за обобщение, оценки и да направите определени изводи за себе си.