Цветелин Атанасов, известен като Цецо Елвиса, вече има ново амплоа. Певецът организира сватби в Лас Вегас стил. „Вече имаме сватбен сертификат за Лас Вегас модел сватби, така че, ако ви се прииска Елвис за свидетел и розов кадилак, ето ни,“ похвали се в профила си във Фейсбук съпругата на Цецо - Мариела.


Всички знаем, че Лас Вегас не е просто център на най-известните казина в света, но е и мястото, където можете да се ожените по най-безумни начини и то в съвсем кратък срок. И ако не може да отделите средства за пътуване до Лас Вегас, то „Градът на греха“ може да дойде при вас. Нужно е само да де доверите на родния Елвис Пресли, за да ви венчае. Локацията я избирате сами, а Цецо ще се погрижи да ви пренесе в столицата на хазарта.


Възможностите за сватба в стил Лас Вегас са много, като на церемонията ви можете да присъствате само вие и половинката ви или цялото семейство с приятелите ви.

Самото тържество може да е тематично и да се превърне в едно незабравимо преживяване за всички гости.


Припомняме ви, че Лас Вегас е предпочитано място за брак от холивудските звезди. Миналият месец британската моделка и певица Кара Делевин и звездата от хитовия сериал „Малки сладки лъжкини“ Ашли Бенсън се врекоха във вечна вярност. Сватбената церемония се състоя в прочутата Малка бяла църква в “Града на греха“. Сватбата струвала на двойката само 250 паунда. Водещият е бил облечен като Елвис Пресли. Сред звездите гости били Чарлийз Терон, Софи Търнър, братята Джонас.

Част от българските знаменитости също си казаха „Да“ в Лас Вегас. Мис България 2009 Антония Петрова и бившият ѝ съпруг – руският бизнесмен Александър Бередин си казаха "Да" през 2013 г. в столицата на хазарта. За една седмица миската успя да проучи всички видове сватби – от такава, в която те жени Елвис Пресли, до разходка с хеликоптер до Големия каньон. Тогава младоженците се спряха на по-класически вариант – венчавка в църква и обяд в хавайски ресторант, организиран от кумовете, техни приятели от Лос Анджелис. Петрова беше заложила на нетрадиционна булчинска рокля в яркочервен цвят.