Автор
Woman.bg

Синьото лято на Диляна Попова: Слънце, пясък и море

Диляна Попова не бърза да се раздели с лятото. Наслаждава се докрай на тюркоазената морска вода и млечнобелия пясък. „Това е щастие ... слънце, пясък и море...“, написа в профила си в Инстаграм красавицата.

След като отскочи до Испания и Малдивите, моделката успя да се порадва на слънчевите лъчи и на родното Черноморие. Актрисата публикува снимки в социалната мрежа от почивката си на къмпинг Градина. "Лятна история за мента с мляко с продължение," сподели моделът под един от кадрите.

На друг фотос Попова всява смут на плажа с изрязан черен бански. „Винаги съм предпочитала пресата на хартия, освен че е по-автентично, винаги може да ти послужи за прикритие, когато не подозираш, че изрязаният ти бански всява смут на плажа,“ обяснява чаровната манекенка.

„Време е да спре да ни пука какво си мислят другите. Щом на нас ни е добре, значи всичко е наред! Другия път си носи ножица на плажа. Ако видиш, че те заглеждат завистливо, изрежи и техните бански.“ „Моделът с най-красивите снимки. Всяка една е изкуство, наслада за сетивата Нищо не трябва да се прикрива тук, блести си на воля,“


„В днешно време да видиш жена, която излъчва такава грация, нежност и красиво мило лице, което се усмихва е рядкост, много си ми любима,“ коментират в социалната мрежа почитателите на Диляна.