Поп дивата Мария Илиева е окрилена от нова любов. Завоеванието на изпълнителката на „Крадена любов“ е нашумелият напоследък рапър V:RGO. Музикантът, чието истинско име е Виктор Йорданов, се влюбил от пръв поглед в Илиева.

За връзката им разкриха пред „Галерия“ добре осведомени източници, които вече няколко пъти са засичали влюбените гълъбчета заедно. Двамата имат и общо парче. Любовните искри между Мария и Виктор прехвърчат именно покрай мейкинга на „Не си готов.“

Въпреки че изпълнителката все още не е признала официално за връзката си, светските хроникьори коментират, че Илиева е видимо променена. Поп дивата е в перфектна форма, която не пропуска да демонстрира в профила си в Инстаграм. Заради новото си тяло, Илиева е обновила изцяло гардероба си. За радост на новото си гадже, чаровната изпълнителка все по-често залага на секси рокли, поли и панталони с мини дължина.

Въпреки любовните трепети, които са изпълнили сърцето на певицата, тя не спира да мисли за предстоящия ѝ концерт в НДК през октомври. „С края на лятото идва началото на вълнението ми за концерта ми през октомври в зала 1 на НДК! Ще бъде супер яко! Нямам търпение да споделя с вас страхотните нови версии на песните ми и да ви поднеса всички специални изненади, които сме ви приготвили!“ призна в профила си в Инстаграм магнетичната изпълнителка.