Автор
Woman.bg

Слухове пак разделят Ирена Милянкова с мъжа ѝ

Светските клюкари за пореден път разделиха актрисата Ирена Милянкова и съпруга ѝ Никола Чолаков. Според таблоидите звездата от „Под прикритие“ е в тих конфликт с мъжа си, който я оставил сама в труден момент.

Припомняме ви, че преди няколко дни 3-годишната ѝ дъщеря Вики пострада жестоко и се наложи да я приемат за лечение в Пирогов. През това време Никола бил в Гърция, където управлява успешен бизнес с недвижими имоти.

Заради инцидента Ирена била на ръба на нервна криза. Красавицата, която е майка на шест деца, отказа да сподели какво точно се е случило с дъщеричката ѝ, но изказа благодарности на лекарите:

“Благодаря на всички специалисти и служители от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", които въпреки напрежението, под което работят, бяха изключително внимателни, търпеливи и съпричастни към пострадалата ми 3-годишна дъщеря!

Благодаря и на всички, които са се погрижили детската клиника в болницата да се превърне в една пъстра и приказна среда! Дъщеря ми излезе от противошокова зала с усмивка! Няколко шева на веждата, но всичко е наред. Благодаря ви”, написа в профила си в Инстаграм многодетната майка.

Припомняме, че отношенията между очарователната актриса и любимия ѝ не са никак гладки, но двамата все пак успяват да се сдобрят след всеки конфликт помежду си. Преди няколко месеца се заговори, че след дългогодишна връзка и по-малко от година, след като роди дъщеря от Никола, моделката се развежда.

Тогава близки на двойката споделиха, че раздялата не е повлияна от появата на трети човек или изневяра, а по-скоро от напрежението, под което са подложени, и поради фактът, че шест деца се отглеждат трудно. До момента Ирена и Никола не са потвърдили официално слуховете.

Четете още: Милянкова се върна при втория си мъж