Автор
Woman.bg

Най-красивата китайка остана очарована от Verano Azur

„Мис Китай“ 2019 г. Роузи Джу Син долетя специално от другия край на света до България, за да журира в конкурса „Мис Созопол“. Най-красивата китайка остана очарована от посрещането си и от българското вино.

Тя опита бялото вино и розето в марката Verano Azur на New Bloom Winery. Винената серия бе специален партньор на „Мис Созопол“. Любопитна подробност е, че именно избраната за „Мис Verano Azur” Ирена Иванова по-късно грабна и голямото отличие на „Мис Созопол“, с което си осигури място и в националното състезание „Мис България“. Ирена е на 19 година, зодия Риби, занимава се с художествена гимнастика и народни танци. А от тази година ще учи „Аграрен бизнес“ във Варненския икономически университет. Конкурсът „Мис Созопол“ събра близо 200 представители на бизнеса, медиите, миски в двореца в Равадиново. Всички имаха възможност да се насладят на събитието с чаша Verano Azur.

Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя представя „слънчевата страна на живота“. Цялата серия е посветена на малките удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Марката се превърна в любим летен аксесоар на родните красавици, а вече впечатлява и чуждестранните красавици. Гостите на „Мис Созопол“ харесаха много новото бяло вино Verano Azur, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”. Именно от него в Италия правят пенливото и така популярно едноименно вино. У нас експериментаторите от New Bloom Winery го предлагат в неговия „тих“ вариант – т.е. без мехурчета. Водеща на шоуто бе оперната прима Весела Нейнски – първата „Мис Созопол“. А настоящата „Мис България“ Теодора Мудева представи уникални танци.

(платено съобщение)