Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, време е за купон

Овен – Вашата задача днес е да се отпускате и релаксирате. Така че отлагайте всяка работа - на ваше разположение са всички видове медитации и автотренинг. Благоприятно време и за любовни занимания.

Телец – Днешният ден ще е малко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Недейте да нервничите, ако някой се опита да наруши вашите планове. Отървете се от тъжните мисли чрез среща с приятели.

Близнаци – Днес не се предвиждат особени изненади – денят ще протече както е планиран, така както искате. Мнозина от вас обаче ще са способни на спонтанни решения в последния момент и може сами да се откажат от предварителните си планове.

Рак – Постарайте се днешният ден да посветите на семейството или партньора. Звездите ви съветват спокойно да се отнасяте към необичайните си и странни желания - не сте роботи и също имате право на своите капризи и слабости.

Лъв – За повечето от вас звездите са приготвили интересни моменти. Денят е добър за пътувания, за приемане на гости. Списъкът може да се разнообрази – приятелите ви имат интересни идеи за забавления.

Дева – На вас се пада честта да решите някои вътрешно-семейни проблеми, както и да свършите малко домашна работа. Разпределете задачите по домакинството между членовете на семейството, помолете ги да се присъединят към процеса и да ви остане достатъчно свободно време и на вас.

Везни – Научете се да игнорирате хора, които не ви интересуват - не е нужно да общувате с тях. Без това имате достатъчно притеснения. Приемете оптимистичен подход при решение на битовите проблеми.



Скорпион – Днес мнозина ги очаква интересен ден. Зарадвайте околните с нещо, изпълнявайте желания и бумерангът на добрите постъпки няма да ви остави да чакате дълго. Използвайте очарованието си по предназначение и не флиртувайте с всички наред.

Стрелец – Днес ще сте в добро разположение на духа, доста жизнени, енергични и активни. Каквото и да решите да предприемете, все ще е добре. Уговорете се с приятели да направите съвместна разходка или кратко пътуване извън града.

Козирог – Намерете време за разговори с по-възрастните членове на вашето семейство. Децата също се нуждаят от вашето внимание и ще се зарадват да прекарате време с тях. Вечерта ще е хубаво да отпуснете душата си и да се повеселите в компанията на ваши приятели.



Водолей – Днес може да ви дойдат много интересни идеи. Споделяйте вашите планове с близките. Личният живот ще се съживи - нови поклонници могат да се появят от приятелските среди, най-важното е да се оглеждате внимателно.

Риби – Желателно е да посветите денят на спокойна работа и задължения. Не роптайте срещу звездите – в крайна сметка никой не ви забранява да се забавлявате, просто преди всичко са отговорностите, после романтиката и други прелести на живота.