Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, завладявайте света със своята доброта

Овен – Влиянието на планетите ще има положителен ефект върху личния ви живот, затова можете да предприемете нещо по въпроса. Ако сте сами, тогава имате добри шансове за приятна среща. Днес вие сте очарователни и лесно можете да събудите романтичен интерес.

Телец – Ще срещнете интересни хора, чрез които можете да отворите много врати към бъдещето, така че не отхвърляйте никакви покани и бъдете по-комуникативни. Вечерта трябва да се отпуснете и да си починете добре - легнете на дивана с книга или гледайте телевизия.

Близнаци – Звездната обстановка, която ви заобикаля в този ден, препоръчва интелигентно да прегрупирате силите си, за да доведете вече започнатите дела до логичен край. Използвайте вашият естествен чар в своя полза.



Рак – Днес ще бъдете като малко дете, което стои пред витрина със сладолед и не знае кой вкус да избере. Морето от възможности ще ви направи колебливи и нерешителни, защото ще искате да грабнете всички наведнъж .

Лъв – Бъдете упорити и не се отказвайте само защото някой не вярва във вас. Разтърсете грива и експериментирайте със стил. Промените ще ви донесат само комплименти. Благоприятно време да се потопите в любовна атмосфера.

Дева – Възможно е да се случи неочаквано събитие или да научите нещо, което ще има благоприятен ефект върху всички ваши бъдещи дела. Но можете да попаднете на грешното място, ако не внимавате.



Везни – Днес вие ще бъдете големи перфекционисти, които копнеят за ред, чистота и подреденост. Всичко, до което се докоснете, ще се превръща в „злато”, така че докоснете колкото се може повече кътчета в ежедневието си.

Скорпион – Стремежът ви към съвършенство в работата ви кара да полагате толкова много усилия, че може да изчерпите цялата си сила. Не изисквайте невъзможното от себе си. Ако почувствате умора, спрете и обобщете направеното.

Стрелец – Вие сте оптимистично настроени, но ще ви бъде трудно да издържите на наложеното ви темпо и трябва да зареждате отново батериите. Планирате прекалено много неща и ще ви е трудно да се справите с всичко.



Козирог –Днес оставете предразсъдъците си, особено когато става дума за хора, за които не знаете много. Нещата не стоят точно така, както ви се струва. Не бързайте да осъждате. Ако някой ви е наранил, поговорете с него и потърсете причините за това поведение. Всеки заслужава втори шанс.

Водолей
– Днес не сте много предразположени към работа, негативните мисли трябва да бъдат преодолени. Отдавате твърде много време на незначителни неща. Споделете проблемите и болките с близки и доверени приятели, за да намалите напрежението.

Риби – Завладявайте света със своята доброта. Днес обърнете специално внимание на тези, които са под стрес или преминават през труден период, подайте ръка на тези, които имат нужда. Бъдете промяната, която искате да видите в света.