Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, любовта ви залива през октомври

Началото на октомври обещава да ви дари с огромно количество сила и енергия, която ще ви е достатъчна през целия месец. Този период се характеризира с комуникация, клюки, нова информация и като цяло можете да научите много нови и интересни неща за хората около вас.



Съдбата ви е подготвила много възможности, както в професионален, така и в личен план, основното сега е да бъдете внимателни и да не бързате. Освен това втората половина на месеца ще бъде по-продуктивна на работното място. Ще бъдете мотивирани да постигнете целите си и да направите добро впечатление на другите. Лесно ще намирате практични решения с лекота. Ще имате много енергия, но поради това ще се възприемате едва ли не като супер герои или ще очаквате твърде много от себе си и от другите. Отделете време за почивка и ако имате някакви по-стари здравословни проблеми, консултирайте се със специалист.



Плутон ще започне своето директно движение във II дом на Стрелец на 3 октомври, което означава, че ще придобиете по-голяма самоувереност и ще сте наясно с необходимите решения, за да постигнете икономическата стабилност.

Друг астрологичен аспект, който трябва да се вземе предвид през октомври, е влизането на Марс в XI –я ви дом. Този транзит може да ви насърчи да поемете ръководството на групови проекти или да разпръсне усилията ви да участвате в ненужна конкуренция с вашите колеги и сътрудници.



Уран ретрограден в VI –я ви дом показва определена предразположеност да се разболеете от нещо с инфекциозен характер или нарастващо усещане за физически дискомфорт. Обърнете внимание на хранителните навици, добре е да внедрите необходимите подобрения (яжте повече плодове и зеленчуци; намалете количеството сол, мазнини и преработени храни). Това планетарно положение също предполага, че трябва да спазвате часовете за почивка и хранене (избягвайте да ядете, докато вършите работни задачи или гледате телевизия). Медитацията е особено благоприятна през това време.



В течение на месеца ще ставате по-осъзнати в действията си. Някои ще изпитват съжаление за минали действия и други мрачни мисли. Сега просто трябва да обмислите всичко, за да продължите със спокойна душа. Любовният ви живот ще бъде в центъра на вашето внимание. Мнозина ще се замислят за по-сериозна стъпка в живота си.