Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, октомври ви носи магична любов

Началото на октомври обещава спокоен период. Това е времето, когато ще бъдете възможно най-логични и мислещи. Ще можете да намерите решение на проблемите, които преди това са били в задънена улица. Ретроградният Уран в ІІІ -я ви дом може да породи разногласия с братя и сестри, съседи или хора от близкото обкръжение с по-консервативен характер. Финансовото положение остава стабилно. Марс и Слънцето в VIII –я ви дом намекват за бизнес възможности, които включват участието на партньори или семейството. Също така ще имате икономическа и емоционална подкрепа на вашите близки в случай на нужда.



В работата ви могат да се появят алтернативни гледни точки, които трябва да се вземат предвид. Основното нещо - не вземайте решение сами. Това все още не е най-подходящото време за инвестиране, но можете да установите важни контакти, които ще ви дадат уникални перспективи в бъдеще. Първата половина на месеца ще ви предостави възможност да преразгледате плановете си, ако е необходимо. Сега можете да се преориентирате към нови направления. Обърнете внимание на новите възможности.

Погрижете се за създаване на комфорт в дома! През целия месец се опитайте да поддържате вътрешна хармония. Медитацията, автотренинг, четенето на позитивна литература и разговорите с децата ще ви помогнат да живеете в мир със себе си. Оставайте в къщи по-често - сега енергията на дома ще ви даде сили за страхотни постижения.



Ретроградният Нептун в Риби може да предизвика чувства на меланхолия и тъга у мнозина. Също така съществува възможността да се разбунтувате срещу собствените си отговорности или това, което смятате за съдба (Лилит в Риби). Препоръчително е да се възползвате от този транзит, за да го посветите на интроспекция и самопознание. Ще има възходи и падения в отношенията ви. Венера силно ще влияе върху интимният ви живот. Като цяло октомври ще бъде благоприятен период за сантименталните въпроси. За мнозина любовта ще бъде като една магия. Богатството на чувствата ви прави самоуверени. Оставете нещата да вървят по естествен път и се наслаждавайте на всеки миг. Възползвайте се от всички ситуации.



Важно е да сте щастливи, а не перфектни. Така че бъдете щастливи! Освен това, не само външно, но и вътрешно. Ярките представители на Рибите са като два полюса. Някои са потопени във вътрешния си свят и дори могат да изглеждат мрачни. А други са усмихнати и лъчезарни. Външно. Тук се крие сложността на живота на представителите на този знак. Важно е както вътрешното състояние, така и сияйната усмивка да са в хармония помежду си.