Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли се оказа кралска братовчедка

Нужно е да притежаваш извънземен талант, за да изгрееш на небосклона на Холивуд. Но има и световноизвестни личности, които са не само крале и кралици на екрана, но и във вените им наистина тече синя кръв. Някои от тях несъмнено ще ви изненадат с аристократичния си произход.


Брад Пит

Във вените на секссимвола на Холивуд Брад Пит тече синя кръв. Корените на родословното дърво на бившия съпруг на Анджелина Джоли стигат до XII век и крал Хенри II от Англия, което го прави 25-ти братовчед на британската кралица Елизабет II.


Анджелина Джоли

Екс половинката на Брад Пит също произлиза от аристократичен род. Родът ѝ може да се проследи чак до XII век век и френския крал Филип II, син на Луи VII. Това свързва Джоли с Мари от Франция, влиятелна френска кралска особа и полусестра на Филип. Джоли и Елизабет II са 26-ти братовчедки.


Парис Хилтън

Наследницата на хотелиерската империя Парис Хилтън се оказва далечна родина с Брад Пит. Хилтън също произхожда от рода на Хенри II.

Джони Деп

Разбивачът на женски сърца Джони Деп е 20-ти братовчед на Елизабет II. Актьорът, известен като Джак Спароу, е потомък на Едуард II.


Майкъл Дъглас

Актьорът Майкъл Дъглас има родствена връзка с британския крал Едуард III. Дъглас и британската кралица са 19-ти братовчеди.


Том Ханкс

Том Ханкс също се нарежда в списъка на актьорите, в чиито вени тече синя кръв. Очарователният актьор е потомък на британския крал Джон I.



Хилари Дъф

Британската кралица Елизабет II ще се окаже рода с много холивудски звезди. Сред тях е и актрисата Хилари Дъф. Един от прадядовците ѝ е бил десетият правнук на крал Едуард III.



Ума Търман

Звездата от „Криминале“ – Ума Търман също може да се похвали с аристократично потекло. Актрисата е потомка на британския крал Едуард I.



Хю Грант

Във вените на холивудският любимец на жените тече синя кръв. Родословното дърво на Хю Грант може да се проследи чак до крал Хенри VII на Англия и крал Джеймс IV на Шотландия.