Автор
Woman.bg

Най-добрите български артисти откриха сезона в Bedroom

Bedroom Premium отвори врати не просто обновен, а с изцяло преосмислена концепция. През този специален 14-и сезон, легендарният клуб запазва своята локация и отличаващ се дизайн, но пространството в него претърпява метаморфоза.

Близо 2000 души имаха възможност първи да се потопят в луксозната парти атмосфера. Това се случи по време на официалното откриване на клуба на 26, 27 и 28 септември. Най-успешните български артисти, музиканти и диджеи бяха част от специалните три вечери. Сред тях бяха рапърът 100 Кила и резидентите на клуба - Dj Mascota, Dimo Bg, Gorro, Vasco C, D-trax, C-Fusion, Mc Vera Russo и Mc Mickey.

Мястото е отворено амфитеатрално към шоу програмата, което дава възможност за добра видимост от всяка точка на клуба. Диджеите са в центъра на „Храма на Музиката“, близо до хората и настроението, в унисон с модерната тенденция за интеракция между публика и showmaking.

И през този сезон момичетата от Bedroom Premium ladies ще бъдат част от емблематичната програма на клуба. През годините техните спектакли се превърнаха в запазена марка и еталон за шоу от световно ниво. До края на 2019-та ще бъдат представени четири чисто нови тематични програми.

Oще тази събота, 5 октомври, зад пулта на клуба ще се изяви резидентът на Myconos Cavo Parsdiso – Dj Agent Grec. Той вече се превърна в любимец на българската клубна сцена, заради своите миксове и специфичен стил. Сряда вечер традиционно е запазена за култовите хип-хоп партита Blackroom, а петъците се превръщат в Commercial nights с всички видове музика – хаус, хип-хоп, трап и R&B.

#Same Location #Higher Sensation