Автор
Woman.bg

Брад Пит принудил Анджелина Джоли да се омъжи за него

Минаха три години от раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит, но връзката им все още е силно дискутирана.

Клюките по адрес на отношенията им не спират, като дори се появи твърдение, че всъщност Анджи въобще не е искала да се омъжва за актьора. Направила го, само защото той я притиснал.

"Не бях сигурна. Не се чувствах спокойна и защитена във връзката си с него", това ми сподели самата Анджелина", разкрива неназован източник пред списание US Weekly.

Според близък до екс двойката, пожелал да запази анонимност, това е и причината звездите да минат под венчилото чак две години, след като са се сгодили. Просто Анджи до последно се е надявала да не се стигне до брак.

В крайна сметка съюзът между Анджелина Джоли и Брад Пит просъществува само две години и двамата се разделиха през 2016 година. Раздялата не бе никак приятелска и бе последвана от ожесточени съдебни битки за подялбата на попечителството над шестте им деца.

Каква бе точната причина за развода им, така и не бе официално съобщено, но се предполага, че тя се крие в проблемите на Брад Пит с алкохола. Актьорът сам разкри, че е бил алкохолик.

Към настоящия момент той е успял да се справи със зависимостта си и дори вече си има нова любима, твърдят американските медии. Тя се казва Сат Хари Халса и е духовен учител, диетолог и майстор на дизайнерски бижута с индийски мотиви. Между другото, един от най-големите фенове на нейните нестандартни украшения е не коя да е известна дама, а бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън.