Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли: Много ме болеше след развода с Брад Пит

Анджелина Джоли най-накрая реши да повдигне завесата около отношенията с бившия си съпруг Брад Пит. Холивудската звезда се изповяда пред Madame Le Figaro. Джоли призна, че след развода се е чувствала "изгубена".
„Когато се разделихме с Брад, нещата се усложниха. Имах чувството, че съм незначителна, въпреки че не го показвах. Загубих себе си. Изпитвах дълбока тъга и ме болеше. В този период имах и здравословни проблеми.

View post on Instagram
 

Но тези емоции ми помогнаха да израсна. Когато всичките чувства се установят в съзнанието ти, изведнъж си даваш сметка колко си щастлив, че си жив. Това е урокът, който искам да предам на децата си: да са щастливи, въпреки трудностите, през които преминават. Сега съм в преходен период. Време е да се завърна към корените си", сподели в интервюто носителката на „Оскар“.
Припомняме ви, че разводът на холивудската двойка беше дълъг и тежък. Отне им няколко години да се разберат относно попечителството над шестте им деца. Заради това Джоли е категорична, че в днешно време жените са подложени на голям натиск.

View post on Instagram
 

„Обществото оказва голям натиск върху жените, като иска да съчетават в себе си женственост и всемогъщество. Това не е лесно. Вървейки по пътя си ние сме принудени да се сражаваме, съпротивляваме... Изискват се толкова много усилия, за да придобием мекост. Всеки ден виждам хора, за които животът не е подарък, но пожелавам на всички нас и на себе си - да се смекчим, живеейки в този толкова жесток свят", разкри бившата половинка на Брад Пит.

View post on Instagram