Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят носи нови предизвикателства за Раците


Луната е намаляваща и в знак Дева. Емоционално нестабилен ден. Избягвайте импулсивността и необмислените действия. Възможни са конфликтите днес, затова си осигурете физическа работа или освободете малко енергия във фитнеса. Въздържайте се от излишества и крайности. Контролирайте емоциите и желанията си. Можете да се почувствате уязвими, трудно ще намирате взаимно разбирателство с хората.


Овен – Денят е много наситен с емоции. Очакват ви различни задачи и се чудите върху какво да се съсредоточите по-напред. Голямото натоварване може да изчерпи енергията ви, а това води да раздразнителност и лошо настроение.

Телец – Конфликтите могат да бъдат избегнати, ако емоциите се оставят настрана и се ръководите единствено от здравия разум. Денят не е подходящ за решаване на финансови и материални въпроси.

Близнаци – Старайте се творчески да подхождате към решението на всички проблеми. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите. Въздържайте се от двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого.



Рак – Денят носи много събития и нови предизвикателства. Опитайте се да разделите важното от второстепенното, за да сте по-ефективни, настройте се позитивно и затворете очите си пред неприятните дреболии - след това ще се почувствате много по-добре.

Лъв – Днес трябва да избягвате агресивното настроение. Опитайте се да не разваляте този ден нито за себе си, нито за другите. По-добре е да прекарате няколко часа в мълчание, ангажирани с възстановяването на емоционалния баланс.

Дева – Звездите ви съветват да избягвате да провокирате конфликти, които нямат смисъл. Старайте се да не се ядосвате за нищо и не се обиждайте на онези, чието мнение се различава от вашето.



Везни – Днес за вас най-доброто нещо е да не правите нищо. Когато общувате с любимия човек, избягвайте острите ъгли и ултиматумите. Проявете гъвкавост и дипломатичност, ако искате да поддържате стабилност във вашите отношения.

Скорпион – Разчитайте предимно на себе си. Днес другите трудно ще ви разбират. Вашите действия често ще им се струват необмислени и странни, а вие се дразните от нежелани коментари и съвети, още повече от критики, често напълно лишени от смисъл.

Стрелец – Днес не трябва да сте прекалено придирчиви нито към себе си, нито към околните. Никой не може да е съвършен. Освободете се от всички вътрешни ограничения, бариери и емоционални окови. В любовта ще бъдете спонтанни.



Козирог – Може би е по-добре да отложите някои дела, които не са толкова спешни. На този ден се постарайте да запазите повече мълчание, в противен случай можете да навредите на себе си. Не разкривайте на никого за плановете си, освен на най-близките си хора.

Водолей – В отношенията си с другите бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще възникне конфликт. Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами.

Риби - Днес за вас предстои един специален ден. Бъдете мъдри във взимането на решения и се отдайте на някоя своя любима страст.