Ако в речника срещу думата „непукист“ трябва да има единствено снимка, то там трябва да бъде сложена тази на Майли Сайръс. Гласовитата звездна красавица обича да показва освободеността си и липсата си на всякакви задръжки. Най-честото място, което тя използва като поле за изява, са социалните мрежи и най-вече Инстаграм. Един бързо поглед върху профила ѝ там ще ви накара много светкавично да се убедите, че това момиче определено си пада по щуротиите.

Поредното доказателство за това е един от последните ѝ фотоси в мрежата. Той е меко казано скандален и дори певицата е била предупредена, че снимката ѝ може да бъде изтрита, заради прекалена голота.

View post on Instagram
 


Публикацията е класическо селфи от банята, на което обаче Майли е решила да позира по прозрачен бял потник без сутиен. Да, това момиче определено е искало да видим зърната ѝ, които не са никак скромни. Самата изпълнителка предупреждава милионите си последователи, че очаква снимката да бъде изтрита съвсем скоро. Е, явно това все още не се е случило за радост на мъжката част от феновете ѝ. Селфито, естествено, е допълнено и с типичния „дъкфейс“.

Успя ли да ви скандализира Майли и този път?

View post on Instagram
 


Четете още: Андреа призна, че не е щастлива