Буреносни облаци са надвиснали над кариерата на Софи Маринова. Причината е мъжът ѝ Гринго, който е неотлъчно до половинката си на сцената, съобщи HotArena. Ромският славей поставяла условия на собствениците на заведения, че няма да пее без Гринго. Искала и двоен хонорар за участията си. Управителите на нощни клубове са категорични, че колкото и голяма звезда да е Маринова, тя няма право да им извива ръцете.

Гринго отдавна има мераци да става фолк певец, но липсата на качества сериозно възпрепятства желанието му. Влюбената като ученичка Софка пък била готова да отказва в името на семейното щастие. „Ако позволим на Гринго да пее, хората ще си тръгнат. Нито Глория, нито Ивана, нито Галена и Преслава са си позволявали такова отношение“, ожалиха се от бранша.

Припомняме ви, че Софи се разведе със съпруга си официално на 26 юни. Бракът бе прекратен с решение на съда в Етрополе. Причината за бързото разтрогване на брачния съюз било системното физическо посегателство на Гринго над Софи. Има предположения, че именно той е отговорен за счупването на ръката ѝ преди време. Въпреки физическото насилие, ромският славей прости изцепките на мъжа си и заживя отново под един покрив с него.