Автор
Woman.bg

Вижте кой си партнира с Вин Дизел в "Бързи и яростни 9"

Вин Дизел - един от любимците на нежната половина от човечеството, направи любопитно разкритие.

Екшън звездата повдигна завесата и сподели интригуващи подробности около новия, девети филм от сагата "Бързи и яростни". Оказва се, че в него се снима скандалната певица Карди Би.

Вин Дизел съобщи това чрез клипче от снимачната площадка на филма. Във видеото актьорът анонсира, че е приключил последният - 86-и снимачен ден в Лондон. Той допълва, че всички са капнали от умора, но са дали всичко от себе си за продукцията.

Карди Би, която също участва във видеото, отбелязва, че наистина се чувства изтощена, но признава, "че си заслужава", защото предстоящият филм ще бъде най-добрият от поредицата.

View post on Instagram
 

Днес Карди Би е име в света на музиката и носителка на награда "Грами", но тя е категорична, че не е забравила откъде е тръгнала и нищо в този живот не е получила даром, а се е борила здраво, за да бъде това, което е днес.

Припомняме ви, че като тийнейджърка Карди Би е участвала в опасна улична банда, а по-късно дори е работила като стриптизьорка. Злите езици дори твърдят, че преди да стане популярна, пищната дама не просто е танцувала на пилон, а е водела клиентите си в хотелската си стая, уж за да им достави плътски удоволствия, но всъщност, за да ги дрогира и ограби.

В своя защита Карди Би заявява, че съвсем не е перфектна и не се срамува да говори за тежкото си минало, защото това е нещо съвсем обичайно за хип-хоп изпълнителите.

"Не мога да променя миналото си. Всичко, което мога да направя сега, е да бъда по-добър човек", коментира рапърката.